Cuma, Nisan 26, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGENÇLİK MERKEZİ‘NDEN BAŞKAN GÜL’E ZİYARET…

GENÇLİK MERKEZİ‘NDEN BAŞKAN GÜL’E ZİYARET…

Yeni projeler için hazırlık yapan İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ile ekibi Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hem görevinde başarılar dilemek, hem de projelerle ilgili bilgi vermek üzere ziyarette bulundu.

İskenderun Gençlik Merkezi’nin çalışma alanında bulunan Belen İlçesinin Belediye Başkanı İbrahim Gül’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştiren Gençlik Merkezi ekibi bu ilçede de gençler için gerçekleştirmek istedikleri projeleri paylaştı, fikir alışverişinde bulundu.

Her yıl Atık Yaylasında gerçekleştirilen ve bu sene 7’incisi yapılacak olan Sarıkamış Şehitlerini anma yürüyüşünün de ön görüşmesinin yapıldığı ziyarette, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin “İbrahim Başkanımız Belediye Başkanı olmadan öncede gençlerimiz için desteklerde bulunuyordu, şimdi de gençlerimiz için her daim canla başla çalışacağından hiç şüphem yok. Artık gençler için omuz omuza vererek birlikte çalışacağız. Yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin ayrıca ziyaretin anısına Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hediye takdim etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER