Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGENÇLİK SEVGİLİLER GÜNÜNDE KAN BAĞIŞLADI…

GENÇLİK SEVGİLİLER GÜNÜNDE KAN BAĞIŞLADI…

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 14 Şubat Sevgililer Gününde Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün ‘Biz Bitti Demeden Bitmez, kan verene Gül ‘Ü’ ver’ sloganıyla düzenlediği kampanyada gönüllü gençler ünite ünite kan bağışında bulundu.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, kış aylarında yaşanan kan bağışındaki düşüş sebebi ile büyük çaplı ve kalabalık bir kan verme etkinliği düzenledi. 14 Şubat saat 14.00 itibari ile gerçekleşen kan bağışlama etkinliğinde “Kan Verene Gül ‘Ü’ Verin” sloganı ile kan vermeye gelen gönüllü gençlere gül dağıtıp gülümseten İskenderun Gençlik Merkezi Müdürlüğü, hava şartlarına rağmen bu kutsal görevden geri durmadı.

Bu arada 41. Kez kan bağışında bulunan Mustafa Sütlü’ye kampanya katkı vermesinden dolayı Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin bir gül ve kitap hediye etti.

KYK Muhyiddin İbni Arabi Erkek Yurdu gönüllü geçlerinin de destek verdiği etkinlik 14 Şubat Sevgililer günü ruhuna uygun, ancak ülke sevgisi ile harmanlanmış olarak gerçekleştirildiğini ifade eden İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin “Bizler Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin her zaman vatanları zor durumda olduğunda elini taşın altına koymasını bildi. Bunun için harekete geçen bir gençlik olduğunu biliyoruz” dedi.

Kış mevsiminde düşüş yaşanan bağışlarındaki kan ihtiyacını gidermek adına Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından kampanya iletildiğinde İskenderun gençliğinin üstüne düşeni yapacağından hiç şüphelerinin olmadığının altını çizen Keskin “Nitekim de gönüllü gençlerimiz vatanları için gerekirse kanlarını bağışlayacaklarını bir kez daha gösterdi. 14 Şubat sebebi ile kan veren gençlerimize gül dağıtarak onları gülümsetmekte günün anısı adına güzel bir hatıra oldu. Bunun için katılım sağlayan tüm gönüllü gençlerimize teşekkür ediyor, Türk Gençliğine yakışır bir şekilde kan bağışı yaptıklarını için onlarla gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER