Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiGURURUMUZ OLAN SATRANÇ SPORCULARI BAŞKAN SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

GURURUMUZ OLAN SATRANÇ SPORCULARI BAŞKAN SAVAŞ’I ZİYARET ETTİ

Antakya Satranç Kulübü’ne mensup sporcu ve antrenörler 3 Şubat Çarşamba günü Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK binasındaki çalışma ofisinde ziyaret etti.
Göreve geldiği günden bu yana sporun ve sporcunun yanında olarak, Hatay’ın sportif arenada büyük yol kat etmesinde öncü bir rol oynayan Başkan Savaş, siyasetin hiçbir zaman spora müdahil olmaması gerektiğini belirtti.
BAŞKAN SAVAŞ: KİŞİSEL VE RUHSAL GELİŞİMDE SPORUN ÖNEMİ ÇOK BÜYÜK
Gençlerimizin ve çocuklarımızın kişisel ve ruhsal gelişiminde sporun çok büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Başkan Savaş, gelecek nesillere faydalı tesisler bırakabilmek amacıyla çıktıkları hizmet yolunda İskenderun’a yapılması planlanan spor kompleksi hakkında bilgiler verdi.
BAŞARILI SPORCULAR, BAŞKAN SAVAŞ İLE TANIŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI
8 yaş grubu kızlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan Elif Zaren Yıldız ve 14 yaş kategorisinde yarışarak Türkiye 6.sı olan Lina Aslan Satranç Milli Takımına girmeye hak kazanarak Hatay’ın gururu oldular.
Antrenör Cemil Yener’in yönetimindeki Yener Satranç Kulübü sporcularından 12 yaş kategorisinde 8. Sıra Türkiye şampiyonu olan Emre Coşkun ve Antrenör Bedrettin Günay yönetimindeki Piyonterfi Satranç Kulübü 8 yaş kategorisinde Türkiye 5.’liği elde eden İlke Abdal da Başkan Savaş ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Gerçekleşen ziyaret sonrasında satranç sporcuları Başkan Savaş, sporculara başarılarının devamını dilerken, anı fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER