Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelGÜZELMANSUR’DAN İNCE’YE DESTEK

GÜZELMANSUR’DAN İNCE’YE DESTEK

 

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine yaklaşık 5 gün kalasıya seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur bir yandan seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek parti politikalarını anlatırken, diğer yandan da  Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek için seçim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretler ile Hataylıların gönlünde taht kurmaya devam eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, gerçekleştirdiği ziyaret programları kapsamında yarın Hatay’da miting yapacak olan Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye destek için İskenderun Yolu Üzeri’nde bulunan Türkiye İş Bankası Sanayi Şubesi’nden hesabına en üst limitten yatırarak destek oldu.

Seçim çalışmaları programlarını ‘Sıkılmadık el, gidilmedik ev ve işyeri bırakmayacağız’ sloganıyla başarılı bir şekilde sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet  Güzelmansur, Zenginler ve Kışlasaray Mahalleleri ile Veteriner Hekimleri Odası, Oto Galericileri Derneği ile oto galerici esnafını ziyaret ederek, 19 Haziran Salı günü (Bugün) Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin gerçekleştireceği mitinge davet etti.

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde 24 Haziran seçimlerinin önemine dikkat çeken CHP Hatay Milletvekili Adayı Mehmet Güzelmansur, “Eğitim, Tarım, Sanayi ve Ekonomi Türkiye’de çökmüştür. Çöken ekonomiyi, tarımı, sanayiyi ve eğitimi yeniden canlandıracağız. Hatay’ın sorunlarını hepimiz biliyoruz. Hatay’ın sorunu, benim sorunumdur. Allah’ın izni, milletimizin isteği ile milletvekili seçildiğim günden itibaren ortak paydamız olan Hatay’ımız için birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışacağım. Hatay’da ve Türkiye’de yaşanan sıkıntılara Hataylılar Artık Tamam diyerek, 24 Haziran’da tercihini CHP’den yana kullanacağına ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi de Cumhurbaşkanı yapacağına yürekten inanıyorum. 25 Haziran sabahı Hatay’ı ve Türkiye’yi aydınlık günler bekliyor. Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin 19 Haziran Salı günü (bugün) yapacağı mitinge tüm halkımızı davet ediyorum.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER