Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“Hain Terör karanlık yüzünü gizlemiyor!”

“Hain Terör karanlık yüzünü gizlemiyor!”

 
Hatay Baro Başkanı Ekrem Dönmez, Diyarbakır, Van, Elazığ ve Bitlis’te terör saldırılarında polis memuru ve vatandaşların şehit edildiğine dikkat çekerek, hain terörün karanlık yüzünü artık gizlemediğini söyledi.

Hatay Baro Başkanı Ekrem Dönmez, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Ağustos 2016 Pazartesi günü, Diyarbakır Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’ne bombalı araçla düzenlenen saldırı düzenlendiğine belirterek “Saldırıda 5’i polis, 1’i çocuk 2 sivil toplam 7 kişi hayatını kaybetti, 45 kişi de yaralandı. Ardından Van’da bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda bir polis, iki sivil yaşamını yitirdi. 20’si polis 73 kişi yaralandı. Dün de Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü’ne dün saat 09.14’te terör örgütü mensupları tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 polis şehit oldu, 85’i polis 217 kişi de yaralandı. Hemen aynı gün Bitlis’in Hizan ilçesinde askerleri taşıyan aracın geçişi sırasında teröristlerin kurduğu bombalı tuzak sonucu 6 asker şehit oldu, 6 asker de yaralandı. Durum gösteriyor ki karanlık eller, Ülkemizin düzlüğe çıkmasından rahatsız olanlar, Ülkemizin huzuruna kast etmekten geri durmuyor” diye konuştu.

ÇEKİN ARTIK O KİRLİ ELLERİNİZİ ÜLKEMİZİN ÜZERİNDEN
Kısa aralıklarla birçok yurttaşın canını yitirmesine, yüzlerce yurttaşın yaralanmasına yol açan saldırılarla ulaşılmak istenen sonucun herkesin malumu olduğuna vurgu yapan Baro Başkanı Dönmez “Bu amaç hiçbir zaman gerçekleşemeyecektir. Toplumun tamamının huzuruna, yaşam hakkına yönelen bu alçak, hain saldırıları lanetliyoruz. Yaşamını yitiren şehitlerimize rahmet, Ülkemize ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diliyoruz. Çekin artık o kirli ellerinizi Ülkemizin üzerinden!” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER