Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelHatay’ı serbest dalışta temsil edecekler…

Hatay’ı serbest dalışta temsil edecekler…

Türkiye Sualtı Federasyonu faaliyet programında yer alan Serbest dalış, Paletli ve Paletsiz Dinamik Apnea, Statik Apnea disiplinlerinde 12-15 nisan 2018’de Çanakkale’de yapılacak yarışlara İskenderunlu sporcular da hazırlanıyor.

Hatay’ı temsilen İskenderun Balıkadam ve Doğa Sporları Kulübü’nün serbest dalış takımı yarışmada temsil edecek. İskenderun Balıkadam ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Orhan Yıldız, yarışmaya katılacak takımın bayanlarda Ayşe Didem Bozkurt ile Özge Doğrukul, erkeklerde de Şükrü Yıldız, Gökhan Yıldız ve Altan Uzar’dan oluştuğunu belirterek “Sporcularımız Serbest dalış, Paletli ve Paletsiz Dinamik Apnea, Statik Apnea kategorilerinde yarışacak. İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu tesislerinde çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyoruz. Çalışmalarımız yoğun tempoda sürüyor. İkisi bayan beş kişilik takımımız Çanakkale’de Hatay’ı başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. Hedefimiz yarışlarda ilk üçe girmek” diye konuştu.

Kulüp olarak sporcularının Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda bu tür yarışmalara hazırlanma imkanı bulduğunu sözlerine ekleyen Başkan Yıldız “Destekleri için sayın il Müdürümüz Cemil Şensöz’e, özellikle de İlçe Müdürümüz Ali Ferit Gündel’e teşekkür ederiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER