Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomi“HERKESİN HER KESİMİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

“HERKESİN HER KESİMİN BELEDİYE BAŞKANIYIM”

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Belediye Başkanlığı mazbatasını alan cumhur ittifakının adayı Ak Partili Fatih Tosyalı devir teslim törende, herkesin, her kesimin belediye başkanı olacağını söyledi.

İskenderun’un yeni belediye başkanı Fatih Tosyalı, bugün saat 14.00’de İlçe seçim Kurulunda düzenlenen törenle mazbatasını teslim aldı. Saat 15.00’de Belediye sarayında coşkulu bir kalabalığın karşıladığı İskenderun’un yeni belediye Başkanı Fatih Tosyalı için kurban kestiler. Coşkulu kalabalığın tezahüratlarla karşıladığı yeni belediye başkanı Tosyalı ile görevi devredecek olan Seyfi Dingil kucaklaştı. Tören saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.

Görevi teslim edecek olan geçen dönem Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yaptığı konuşmada Parti bayrağını yine bu belediyede dalgalandıracaklarını ifade ederek “Allaha çok şükürler olsun. Beş yıl bu güzel görevi şanla, şerefle yaptık alnımız ak, vicdanımız rahat. Elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık” dedi.

2014’de yeni büyükşehir olmaktan kaynaklı sıkıntılarına da değinen Seyfi Dingil “Yasalar değişmiş, lokal belediyenin yönetmeliği, kanunları yasası değişmiş, ne olduğunu bilmiyorsun. Karşı tarafta rakip partinin Büyükşehir’i, buna rağmen Allah razı olsun, elimizden geldiğince kurucu ilçe olduk 2014’de, hepsini ayarladık, hepsini oturtturduk. Elimizden geldiğince girmediğimiz mahalle, yayla köy kalmadı, hizmet ettik elimizdeki bütçeyle. İnşallah Fatih Başkanım daha da ileri güdecektir, bu bayrağı daha da yukarıya taşıyacaktır. Bu arada yardımcı olan meclis üyelerime, Sayın Cumhurbaşkanıma hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabi bu süreç, bir bayrak yarışı, bugüne kadar 20’ye yakın belediye başkanı geldi, Allah sağlık versin, birliğimizi bozmasın, bu memleketi dedikodudan fitneden korusun. Önemli olan kardeşçe gönüllere girip hizmet etmek, İskenderun’da gönül belediyeciliğini başlattık Fatih Başkanım da devam ettirecektir” diye konuştu.

31 Mart’a kadar Cumhur ittifakının İskenderun Belediye Başkan adayı olduğunu belirten Fatih Tosyalı da şunları söyledi: “İskenderun’da çok güzel bir seçim dönemi geçirdik, çok güzel bir seçim yapıldı ve İskenderunlu hemşerilerimin tercihiyle şu an İskenderun Belediye Başkanıyım. Bundan sonra tek amacımız var 45 mahallemizin 250 bini aşkın İskenderunlunun, herkesin, her kesimin belediye başkanıyım, daha güzel, yaşanılabilir 45 mahalle ve İskenderun çabası içerisinde olacağım. Bunun için bana ve ekibime göstereceğiniz katkı ve destek için şimdiden teşekkür ediyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER