Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİBRAHİM GÜLER’DEN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

İBRAHİM GÜLER’DEN SEYFİ DİNGİL’E ZİYARET

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, seçimlere birlik ve beraberlik içerisinde hazırlandıklarını belirtti.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler partililer ile birlikte İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret etti.

AK PARTİ OLARAK SEÇİMLERE HAZIRIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bilindiği üzere 31 Mart’ta yerel seçimler yapılacak. AK Parti olarak seçimlere hazırız. Büyükşehir belediye başkan adayımız İbrahim Güler ile birlikte bu seçimden zaferle ayrılacağız. Bundan hiçbir şüphemiz yoktur. Gece gündüz demeden çalışıp vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi sürdüreceğiz. AK Parti olarak Hatay’da seçimden başarılı bir şekilde çıkacağız. Bizlerde sizlere çıkmış olduğunuz bu kutlu yolda başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise seçim çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiklerini belirterek,”İlçelerimizi ziyaret ediyoruz. Bugünde güzel şehrimiz İskenderun’dayız.31 Mart 2018 tarihi çok önemli. Geçen süre içerisinde vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesinden yeteri kadar hizmet alamadı. Elbirliği içerisinde seçimden zaferle ayrılacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Hatay Belediyecilik anlamında hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız.”diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER