Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİGEV’den Medya’ya Teşekkür!

İGEV’den Medya’ya Teşekkür!

 

Kısa adı İGEV olan İskenderun Güney Eğitim Vakfı yönetim kurulu üyeleri, STK’lar ile Kamu kurum ve kuruluşlarıyla diyalog ve iyi ilişkiler kapsamında Mega Medya Grubu’na nezaket ziyaretinde bulundular.  Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı tarafından karşılanıp ağırlanan İGEV Başkanı Şefik Uyar ile beraberindeki vakıf yönetim kurulu üyeleri Fevzi Sevinçli, Metin Satıcı, Haydar Yolcu, Necati Karanlık ve Hasan Ziroğlu bölgede gençlerin eğitimine destek veren tüm eğitim gönüllülerine teşekkür etti.

 

İGEV olarak Vatana ve Millete faydalı, pozitif bireyler yetiştirmeye yönelik çalışmalarının devam edeceğini ve bu kapsamda eğitime gönüllü destek verdiklerini ifade eden başkan Uyar, Vakıf çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Gerçekleştirmeyi hedefledikleri Öğrenci yurdu ve okul projesinin detaylarını da paylaştı. Vakfın faaliyetleri konusunda bugüne kadar İskenderun medyasından da gerekli desteği gördüklerini belirten başkan Uyar; “İGEV olarak öğrencilerimizin geleceğine yönelik faaliyetlerimiz devam ediyor. Bizlere her zaman olduğu gibi destek olan, kendimizi ve faaliyetlerimizi halkımıza doğru ifade edebilmemize aracılık yapan bölgemizdeki medya mensupları kardeşlerimize şahsınızda minnet ve şükranlarımızı sunarız” dedi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına hoş geldiniz diyen Semir Yazıcı, Türkiye’nin en önemli sorununun eğitim olduğunu dile getirerek; ‘’Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin pozitif gelişimi ve eğitimi ile ilgili çalışmalarınızı her zaman takdirle karşılıyoruz. Okumak isteyip de okuma imkânı olmayan gençlerimizin elinden tutup onların eğitim kaynaklarına katkıda bulunmanızdan dolayı gençlerimiz ve ülkemiz adına teşekkür ederiz. Bizler de eğitime destek veren İGEV başta olmak üzere tüm eğitim gönüllülerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu pozitif çalışmalarınızı kamusal yararı olduğu için en doğru ve hızlı şekilde kamuoyuna ulaştırmayı kendimize görev olarak sayıyoruz ve medya mecrasındaki sorumlu meslektaşlarım adına çalışmalarınızda başarılarınızın devamını dileriz” dedi.

 

Ziyaret sırasında gerçekleştirilen samimi sohbetin ardından İGEV yönetim kurulu üyeleri Mega Medya Grubu bünyesinde bulunan TV ve Radyo Stüdyosunu da inceleyerek Radyo, Televizyon ve Gazete’nin yayına hazırlanma işlemleriyle ilgili bilgiler aldılar. Ziyaret sırasında konuklara Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ile Haber Müdürü Mustafa Mert ev sahipliği yaptılar.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER