Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİKEM KOLEJİ ATÖLYE GÜNLERİ

İKEM KOLEJİ ATÖLYE GÜNLERİ

 

Özel İKEM Koleji 2017-2018 eğitim-öğretim sezonunda her sene olduğu gibi bu sene de etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

07/08 Nisan 2018 tarihlerinde 15.00-18.00 saatleri arasında Park Forbes AVM’de gerçekleştirilen atölye etkinlikleri yoğun ilgi gördü. Seramik, akıl oyunları, ahşap, Robotik, Kodlama, Bilim, Almanca ve İngilizce atölyeleriyle çocuklara keyifli anlar yaşatıldı. Hatay’da bütün bu atölyelerin bir arada olduğu tek kurum olan Özel İKEM Koleji Hatay’ın en büyüğü olma ünvanınıbu alanda da sürdürmeye devam etti.

Bu projeyi yürüten okulun Görsel Sanatlar Öğretmeni ve İlkokul Müdür Yardımcısı Esra SALKIN;“Hedeflerin ve başarı grafiğinin yüksek olduğu kurumumuz spor, sosyal ve kültürel alanlarda da liderliğini sürdürmeye devam ediyor. İKEM Koleji 28 yılı aşkın eğitim döneminde tecrübeli kadrosuyla başarıdan başarıya koşuyor.İKEM Koleji A eğitim A kadro ilklerin kurumu olma ünvanına sahip bölgedeki tek okuldur. Bu başarıda emeği geçen kurucularımız, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve tüm İKEM ailesine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER