Çarşamba, Nisan 24, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİşbirliğiyle, sağlık sektöründe etkin ve başarılı hizmetler

İşbirliğiyle, sağlık sektöründe etkin ve başarılı hizmetler

İskenderun’un başarılı iki önemli ismi Yusuf Dıraz Organizasyon & Güzellik Uzmanı Estetisyen Neşe Könker’in işbirliğiyle, sağlık sektöründe etkin ve başarılı hizmetler veriliyor.
Türkiye’nin dört bir yanında eğitim programları düzenleyen Yusuf Dıraz ve Güzellik Uzmanı Estetisyen Neşe Könker, güzellik ve estetik alanında ileri düzey teknik teorik ve uygulamalı eğitim programlarına ağırlık veriyor.
İskenderun’un donanımlı ve tecrübeli ekibi gittiği her yerde ilgiyle karşılanıyor. Yoğun katılımın olduğu etkinliklerde, kursiyerler hem bilgileniyor hem de estetiğin sırlarını öğreniyor. Bu eğitim programların biri de Kahramanmaraş’ta düzenlendi.
Yusuf Dıraz Organizasyon & Güzellik Uzmanı Estetisyen Neşe Könker’in işbirliğiyle Kahramanmaraş’ta gerçekleşen Sertifikalı İleri Düzey Kıl Tekniği (Microblading) Sınıf Eğitim Programında önemli bilgiler aktarıldı.
Güzellik Uzmanı Estetisyen Neşe Könker, “Teknik, teorik, canlı manken uygulamalı Microblading öğrenmek isteyenler ya da teknik, teorik olarak kendisini geliştirmek isteyenleri bir araya getirip sınıf eğitimlerimizle sizlere tüm bilgi, deneyim ve tecrübelerimizle hizmet veriyoruz” diyerek, katkı sundu.İskenderun ekibi eğitim programları dışında; zaman yönetimi, iş ve insan ilişkileri, mesleki gelişim, kariyer planlama, marka değişim ve vizyon oluşturma, pazarlama iletişimi, halkla İlişkiler, reklam ve tanıtım hizmeti de veriyor.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER