Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSKENDERUN BİRLİK PLATFORMUNDAN ŞAHUTOĞLU’NA AÇIK DESTEK

İSKENDERUN BİRLİK PLATFORMUNDAN ŞAHUTOĞLU’NA AÇIK DESTEK

Farklı renkleri, kültürleri, mezhepleri, din ve dilleri bünyesinde barındıran İskenderun Birlik Platformu, Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu’na desteklerini açık bir şekilde gösterdi.
CHP Aday Dr. Yılmaz Şahutoğlu onuruna kahvaltı düzenleyen İskenderun Birlik Platformu birleşenleri, “Martın Sonunda Baharı Hep Birlikte Getireceğiz” diyerek destek sözü verdiler.
Buluşmada kısa bir hoş geldiniz konuşması yapan Platform Sözcüsü Veysi Tarhan, kentin geleceği için CHP Aday Yılmaz Şahutoğlu’na sahip çıkacaklarını ifade etti.
Platform üyelerinden Mardinliler Derneği (Mar-Der) Başkanı Salih Bayar da Yılmaz Şahutoğlu’na inandıklarını ve güvendiklerini ifade ederek, platform olarak kendisine tam destek vereceklerini kaydetti.
Alkışlara kürsüye çıkan ve konuşmasına başlayan Şahutoğlu da, öncelikle bu buluşmayı organize edenlere teşekkür ederek; “Şehrimize sahip çıkma, kentin geleceğini kurma, kurarken de herkesin kendine, ‘Evet ben de varım’ diyebileceği, adaletin olduğu, hakkaniyetin olduğu ve vicdanın da ön planda olduğu bir yönetimi, İskenderun Belediyesinde inşallah sizlerin katkıları ve desteği ile birlikte kuracağız ve Martın sonu Bahar olacak. Bizim buna şiddetle ihtiyacımız var.
Bizim bu kentte önce birliğe, beraberliğe, barışa, sevgi ile birbirimize kenetlenmeye ihtiyacımız var. Elbette ki bunlar sağlandıktan sonra adalet duygusuyla, hakkaniyetle, vicdanla ve erdemle bu şehri yöneteceğiz. Yönetirken de ortak aklı kullanmanın, herkesin ve bu şehirde yaşayan tüm önemli dinamikler ile birlikte yönetmenin ciddi bir gayreti içerisinde yer alacağız. Çünkü bu şehir hepimizin! Bu şehrin yarınları hepimizin! Yarınlarımız için, çocuklarımız için, mutlu, yaşanılabilir bir şehir, temiz bir İskenderun için hep birlikte yorulmadan çalışacağız.
Sizlerin desteği ile iktidara geldiğimiz zaman, hizmetlerin sizlere, 45 mahalleye adaletle ve sevgi ile ulaştırılması noktasında net bir duruş içerisinde yer alacağız. 31 Mart’ın, Hatay’ımız için, İskenderun’umuz için, Türkiye’miz için baharın müjdeleyicisi olacağına inanıyorum. Katkılarınızdan, emeklerinizden ve katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Şahutoğlu ayrıca İskenderun Birlik Platformu üyelerine gösterdikleri teveccüh ve verdikleri destekten ötürü mutlu olduğunu sözlerine ekledi.
Başkan Adayı Şahutoğlu, buradaki programın ardından sanayi esnafını gezerek kolaylıklar diledi ve daha sonra Sanayi Aşevine geçerek çıraklarla birlikte yemek yedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER