Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSKENDERUN ETABINA HAZIRIZ

İSKENDERUN ETABINA HAZIRIZ


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Uluslararası bisiklet turnuvasının İskenderun etabı hazırlıklarının tamamlandığı belirtti. Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Uluslararası Akdeniz Bisiklet Turunun”, 2-4 Mart tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Uluslararası bisiklet turnuvasının İskenderun etabında son hazırlıkların yapıldığını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Türkiye Bisiklet Federasyonu ve UCI (Uluslararası Bisiklet Birliği)’nin 2018 yılı faaliyet programında yer alan, “International Tour of Mediterranean – Uluslararası Akdeniz Bisiklet Turu” 02-04 Mart 2018 tarihlerinde Hatay-Adana-Mersin illerinde yapılacak. Sporcular 02 Mart Cuma günü öğle saatlerinde kentimiz sahil bölgesinden geçiş yapacaklar. Azerbaycan, Kazakistan, Rusya, Belarus, İran, Moğolistan, Ukrayna, Estonya, Özbekistan, Gürcistan, Eritre, Romanya ve Malezya gibi farklı ülkelerden yaklaşık 20 yabancı ve 4 Türk olmak üzere toplam 24 takım ve 175 sporcunun katılımı beklenen turun İskenderun etabına tüm bisiklet severleri ve sporsever bekliyoruz” dedi.

TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR
Yarışmaya tüm halkımızın davetli olduğunu belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” bu tür organizasyonlar şehrin tanıtımına pozitif katkı sağlıyor. İskenderun etabında sprit primi olarak dereceye giren ilk üç sporcuya çeşitli ödül ve hediyeler verilecektir. Birçok ulusal ve uluslararası spor televizyon kanalları canlı yayın yapacak.” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER