Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSKENDERUN SPOR KASABASI GİBİ

İSKENDERUN SPOR KASABASI GİBİ


İskenderun Belediyesi’nin organize ettiği 30 Ağustos spor şenlikleri devam ediyor.
İskenderun Belediyesi’ni organize ettiği 30 Ağustos Spor şenlikleri sahil kısmındaki spor tesislerinde devam ediyor. Futboldan Basketbola, Ayak tenisinden Voleybola, Yüzme’den Plaj Futboluna, Paten’den Tenisine, Güreş’ten Boksa kadar hangi spor dalını görmek istiyorsanız bu yazdıklarımızı İskenderun Belediyesi’nin sahil kısmındaki spor etkinliklerinde görebilirsiniz. Bu sıralar İskenderun adeta Spor kasabası gibi.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şenlikleri gezerken, 6-15 yaş arasında düzenlenen ve 40 takımın katıldığı tek pota Basketbol ile Futbol Turnuvasına katılan sporcuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Geleceğin yıldız futbolcuları turnuvaları izlemeye gelen İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Levent Yılmaz, İskenderun Belediye Başkan Vekili Levent Duman, Belediye Spor Koordinatörü Levent Erköse ve Belediye Meclis üyeleriyle fotoğraf çektirmek için adeta bir birleri ile yarışa girdiler.
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil turnuvalara katılımın yüksek olmasında dolayı mutlu olduğu gözlendi. Turnuvaya katılan sporcular ise bu tür turnuvaların aralıksız devam etmesini istediler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER