Perşembe, Nisan 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"İskenderun’un hudutlarını bile bilmeyenler İskenderun’u yönetemez"

“İskenderun’un hudutlarını bile bilmeyenler İskenderun’u yönetemez”

İskenderun ittifakı sloganıyla Demokrat Parti Belediye Başkan adayı olan Mete Aslan seçim çalışmalarını İskenderun Türkmen köyleri Derneği ziyaretiyle devam etti. Dernek başkanı Ali Diker ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sayın başkanımızın Türkmen olduğunu e Türkmenlere karşı hassasiyetlerini biliyoruz. Bu konuda da birçok kez açıklamaları ile bizleri de onure etmiştir. Ona bu çıktığı yolda başarılar diliyorum” dedi.
Mete Aslan ise Dernek başkanı Ali Diker’in konuşmalarından dolayı teşekkür ederek, “Evet ben de Türkmen’im. Ve her fırsatta Türkmen’lerin sıkıntılarını dile getiriyorum. Bakın Uygur Türkleri ne halde. Kimse sahip çıkmıyor. Bir Filistin kadar onlara da sahip çıkmamız gerekiyor. Elbette Filistin halkına sahip çıkacağız ancak dünyanın birçok yerinde Türklere ve Türkmenlere zulümler var. Her şeyi bir kenara bırakalım onlar birer Müslüman. Neden Müslüman bir topluma destek olmuyoruz” dedi.
Dünyanın bazı ülkeler tarafından kuşatıldığını da söyleyen Mete Aslan, “ABD kaç kilometre uzaktan gelmiş yanımızda, Fransa öyle Rusya öyle. Biz Türk milleti olarak topraklarımıza sahip çıkmak zorundayız. Müslüman Türk âlemi diye bir cümle kullanılıyor. Bu yanlış. Hıristiyan Türk yok mu? Biz Türk milletinin her ferdine aynı şartlarda destek olmalıyız” dedi
Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler veren Mete Aslan, “Sizlerin yoğun baskısı nedeniyle aday oldum. Belediyecilik bir meslek olduğu için ben de bu mesleğin erbabıyım. 40 yıldır belediyecilik yapıyorum. Neyin ne olduğunu bilirim. Belediyecilikten anlamayanlar ya da İskenderun’un hudutlarını bile bilmeyenler İskenderun’u yönetemez. O açıdan arkadaşlarımın yoğun istekleri ve baskıları sonucu bu yükün atına girdim ve bu sorumluluğu aldım. Allah kısmet ederse belediye başkanı olup kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER