Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaEkonomiİSMO’dan Üyelerini Bilgilendirme Semineri

İSMO’dan Üyelerini Bilgilendirme Semineri

İSMO (İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası) yönetimi tarafından üyelerine yönelik ‘E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, Kayıt Saklama, Entegrasyon ve Arşivleme Çözüm’ konulu eğitim seminerleri devam ediyor.

E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, Kayıt Saklama, Entegrasyon ve Arşivleme konularında bilgilendirme yapılacağını belirten İskenderun Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Alaaddin Özbülbül, ayrıca ödeme kaydedici cihazlarla ilgili yeni düzenlemeye de dikkat çekti.
Özbülbül, ödeme kaydedicilerle ilgili radikal bir değişikli olduğuna da işaret ederek “Bilaistisna perakende iş yapan ödeme kaydedici cihaz kullanan tüm mükellefler eski yazar kasalarını, ödeme kaydedici cihazlarını iptal edip hurdaya çıkaracaklar, bunların yerine yeni nesil yazar kasaları almak zorundalar” dedi.

EDM Şirket Ortaklarından İcra Kurulu Başkanı Özcan Ermiş ve EDM Hatay Şubesi Satış Sorumlusu Ökkeş Duran’ın katılımı ile üyelere ‘E-Fatura, E-Defter, E-Arşiv, Kayıt Saklama, Entegrasyon ve Arşivleme Çözüm’ konulu eğitim semineri verildi.

Muhasebeciler verilen semineri dikkatlice dinleyerek merak ettikleri konuları detaylı bir şekilde bilgilendiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER