Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelİSTE çocuklarla şenlendi

İSTE çocuklarla şenlendi

İskenderun’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ekinlikleri dolu dolu geçiyor. İskenderun Teknik Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Kaymakamlık, Kızılay, Birleşmiş Milletler Göç Kuruluşu, İskenderun Belediyesi ve Gençlik Merkezinin koordinesinde Kampüste düzenlenen çocuk etkinliği yoğun ilgi gördü. İskenderun Teknik Üniversitesinin bahçesinde kurulan bir birinden farklı oyun parkları çocukların kullanımına sunuldu. Aileleriyle gelen çocuklar, dünyada tek çocuk bayramı olan bu özel günde gönüllerince eğlendi.

Büyük Önder Mustafa Kemal’in armağan ettiği dünyanın tek çocuk bayramını İSTE’de birbirinden farklı şişme oyun parklarında keyifli anlar geçiren çocuklar, sihirbaz ve palyaço gösterileri, yüz boyama, dart ve survivor yarışmaları, Enpati parkuru, Müzik ve dans etkinliklerinin tamamına yoğun ilgi gösterdi.

Sabah başlayan ve akşama kadar süren etkinliklere İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, üniversite Rektörü Türkay Dereli de katıldı. Eğlencenin doruğa ulaştığı etkinlikte acıkanlara da Türk Kızılay’ı da kavurma ve ayran ikramında bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER