Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKAMU SEN’DEN MEHMETÇİĞE DESTEK

KAMU SEN’DEN MEHMETÇİĞE DESTEK

Türkiye Kamu Sen Hatay İl Yönetimi ve bağlı sendikalar, Afrin’deki Zeytin Dalı Operasyonu’na katılan ve terör yuvalarını dağıtan Mehmetçiğe desteğin sonuna kadar olduğunu duyurdu. Türkiye Kamu Sen Hatay İl Temsilcisi Hayrettin Şahin, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
“Kahraman Mehmetçiğimizin Afrin’de yürüttüğü bu harekât, Türk Milleti üzerinden İslam’ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Nasıl ki, Kurtuluş Savaşı’nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle savaştıysak, bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımıza çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız. Bu nedenle; Sakarya, Dumlupınar, İnönü bizim için ne anlam ifade ediyorsa El Bab, Afrin, Münbiç, Sincar ve Kandil de aynıdır.
Bugün Mehmetçik, cephede, Türk Milletinin kaderini yeniden yazmakta, bu topraklar üzerinde yeşerecek fidanlar için gövdelerini Amerikan roketlerine, Alman anti tank füzelerine, Fransız mayınlarına siper etmektedir.
Teröristlerin ellerindeki silahlara baktığımızda, düşmanın kim olduğunu görüyoruz.
Şundan eminiz ki, Allah’ın izni ile biz bu oyunu bozacak, bu kuşatmayı yaracak, Müslüman mahallesinde salyangoz satmaya, ensemizde boza pişirmeye, bizlere bedel ödetmeye çalışanlara hadlerini bildireceğiz.
Hepimiz birer Mehmetiz, birer askeriz; bütün hainlere, yedi düvele yeteriz. Biz, Türkü ile Kürdü ile, Lazı, Çerkezi, Arap’ı ve Alevi’siyle bir ve bütünüz. Kimseyle bir derdimiz, kimseye bir düşmanlığımız yok. Ancak bizimle derdi olan, Devletimizin ve Milletimizin birliğini yok etmeye çalışanlarla görülecek bir hesabımız var.
Sanılmasın ki, Türk Ordusu yalnızca silah altındaki askerlerimizden ibarettir. Ordu-Millet derler bize. 80 milyon askerimiz var.
Şehitlerimiz var, yüreğimiz yanıyor. Gazilerimiz var, içimiz sızlıyor. Biz, askeriyle ve milletiyle bir ve bütün olarak, Devletimizin ve devlet büyüklerimizin yanında, alacakları her kararın sonuna kadar arkasındayız. Bu bir vatan mücadelesidir. Bu bir namus mücadelesidir. Bu bir var oluş mücadelesidir. Bu bir Hak mücadelesidir.
Biz, Türkiye Kamu-Sen olarak, 400 bin üyemizle; duamızla, varlığımızla, ruhumuzla ve bütün benliğimizle askerimizin yanındayız. Binlerce yıldır, varlık mücadelesi içinde vurula vurula, kırıla kırıla, eksile eksile bugünlere gelmiş, tarifsiz acılar çekerek, hesapsız bedeller ödeyerek bu toprakları yurt tutmuş bir milletin evlatlarıyız. Bu yolda yurdu yaşatmak için can veren, gelmiş geçmiş bütün kahramanlara Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.
Bilinsin ki, bundan sonra kimseye verilecek bir karış toprağımız yok. Ölmek var, dönmek yok. Allah var, gam yok. Bilinsin ki, bedeli ne olursa olsun Afrin emperyalistlere mezar olacak! Türk’e kefen biçenin ölümü korkunç olacak.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER