Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKAŞIKÇI,ODA BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

KAŞIKÇI,ODA BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ


Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt Parti yöneticileri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte İskenderun Esnaf Odaları Birliğini ziyaret etti.Birçok oda başkanının karşıladığı MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı daha sonra toplantı salonunda bir araya geldiler.
Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Denetim Kurulu Başkanı ve İskenderun Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Musa Mert; “ Oda olarak bizleri ziyarete gelen milletvekilimize ve MHP ilçe başkanına teşekkür ederiz. Ziyaretlerinden dolayı şeref verdiler” açıklamasını yaptı.
MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı daha önce İskenderun Odalar Birliğini MHP il Başkanı olarak geldiğini,bugün buraya milletvekili olarak gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade etti.
Milletvekili Kaşıkçı;“Öncelikle ahilik haftasını kutluyorum Antakya da bulunan toplantılara bende katılmıştım ve orada yaptığım konuşmada ahiliğin birlik beraberliğin paylaşmanın kardeşliğin olduğunu belirtim. Ancak kimsenin çok fazla konuşmadığı ve çok fazla bilmediği ahiliğin önemini şöyle belirtmiştim. Ahiler devlet ayaktayken esnaf faaliyetlerini yapan insanlardır ama devlet yıkıldığında ise yeni devleti ilk kuran da onlardır “dedi
Geleneğimizde esnaflığın çok farklı bir kültür olduğunu vurgulayan Kaşıkçı “Bugün sizinle birlikte olmaktan son derece mutlu oldum” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER