Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANINDAN BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ

Belen KaymakamıAbdulaziz AYDIN beraberinde Belediye Başkanı Adnan VURUCU, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdiresi Zeynep ÖZTÜRK, Kaymakamlık Şehit-Gazi Biriminden Hakan SANCAKTAR ile birlikte, Ramazan Bayramı münasebeti ile Atik Mahallesinde ikamet eden şehit ailesi Hikmet KAHRAMAN, Halilbey Mahallesinden Kazim AZGİL, Bakras Mahallesinden Kadir KAÇMAZ, İssume Mahallesinde Şehit Ailesi Mevlüde ÖZDOĞAN, SarımazıMahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Hamdi SÖNMEZ’i hanelerinde ziyaret ettiler.

Kaymakam AYDIN; Bir aylık tutulan orucun ardından bayrama ulaşmanın sevincini yaşamaktayız. Bayramlar birlik, beraberlik ve ziyaretlerle süslendiği zaman daha güzel anlamlar ifade etmektedir. Biz de bugün bayram vesilesiyle bu ailelerimizi Belediye Başkanımızla birlikte ziyaret ederek devletimizin her daim vatandaşının yanında olduğunu hissettirerek hayır duasını alıyoruz. Her günümüzün bayram tadında geçmesini istiyoruz.

Bu düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin Mübarek Ramazan Bayramını kutlar, sağlıkla ve mutlulukla geçirecekleri huzurlu bir bayram olmasını temenni ederim, dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER