Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKAYMAKAM YÖNDEN ESNAFLARLA BULUŞTU

KAYMAKAM YÖNDEN ESNAFLARLA BULUŞTU

Kaymakam İskender Yönden “Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası” münasebetiyle, çarşı esnafına bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

, Çay Mahallesi ve çevresindeki çeşitli işlerle uğraşan mahalli esnafları ziyaret ederek, alışveriş yapan Kaymakam Yönden, esnaflarla bir süre sohbet etti.

Esnaflarımızın ülke ekonomisinin bel kemiğini oluşturduğu ve ekonominin gerçek sahibinin çarşı ve pazar esnafları olduğunu bir kez daha hatırlatan Kaymakam Yönden, bu vesileyle tüm esnaflarımızın “Yerli Malı Haftası” nı içten dilekleriyle kutladığını ifade ederek, hayırlı işler ve helal kazançlar temennisinde bulundu.

Esnaf ziyareti esnasında, halkımıza da yakın ilgi gösteren Kaymakam Yönden, kendini tanıtmasının akabinde İlçe Kaymakamı olarak yardımcı olacağı bir istekleri olup olmadığı yönünde hasbihal ederek, halkımızın teveccühünü kazandı.

Ayrıca, Kaymakam Yönden’in mahalli esnaflarımıza gerçekleştirdiği sürpriz ziyaretin çarşı esnaflarımıza moral ve motivasyon sağladığı gibi büyük bir memnuniyet oluşturduğu gözlemlendi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER