Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKIRIKHAN SPOR CAMİASI TEK YUMRUK

KIRIKHAN SPOR CAMİASI TEK YUMRUK


Spor Toto 3. Lig 2. Grubunda mücadele eden temsilcimiz Sarı Lacıvertli ekip Kırıkhan Spor, Cumartesi günü saat 13.30 da Kırıkhan ilçe stadında oynayacağı 1461 Trabzon maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Hakan Çimen nezaretinde sürdürüyor.
GÜLE OYNAYA BAKLAVALI ANTRENMAN
Antalya’da yapılan Kamp çalışmalarının ardından ilçeye dönen Kırıkhan Spor’un antrenmanları neşe içerisinde geçiyor. Hakan Çimen idaresinde tesislerde yapılan antrenmanı, Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, yönetim kurulu üyeleri ve taraftarlarda izledi. Antrenman sonrası Kırıkhan Spor’un Yönetimi, teknik heyeti, futbolcular ve taraftarları bir araya gelerek neşe içerisinde baklava yediler.
BAŞKAN VELİ ÖZDOĞAN’DAN DESTEK ÇAĞRISI
Kırıkhan Spor Kulüp Başkanı Veli Özdoğan, Cumartesi günü ilçe stadında yapılacak olan 1461 Trabzon Spor karşılaşmasında tüm taraftarlara destek çağrısında bulundu. Başkan Özdoğan, “Geçmiş unutarak yeni bir sayfa açtık .Hiç bir karşılaşmada puan kaybına tahammülümüz yoktur. Bunun için ligin ikinci yarısında oynayacağımız tüm karşılaşmalarımız final havası içerisinde geçecektir. Cumartesi günü Kırıkhan ilçe stadında yapacağımız 1461 Trabzon karşılaşmasında tüm camiamızdan yoğun destek beklemekteyiz” dedi.
TARAFTARLAR YOĞUN DESTEĞE HAZIR
Bu arada Kırıkhan Spor taraftarları, Cumartesi günü oynanacak olan 1461 Trabzon karşılaşmasında yoğun destek vermek için çalışmalar başlattı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER