Perşembe, Nisan 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKızılay'dan Meslek Liseli öğrencilere giyim katkısı...

Kızılay’dan Meslek Liseli öğrencilere giyim katkısı…


Türk Kızılay’ı İskenderun Şubesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Kızılay haftası etkinliğinde, ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli giyim malzemesi hediye etti.
Kızılay İskenderun Şubesi yönetimi tarafından ihtiyaç sahipleri öğrencilere ulaştırılmak üzere 1100 adet giyim ve ayakkabı malzemesini okul yetkililerine teslim edildi.

Etkinliğe 2’nci Organize Sanayi Meslek Teknik Anadolu Lisesi, Barbaros Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi, Demirçelik Mesleki Teknik Lise ile Sarıseki Çelik İhracatçıları Birliği Recep Sami Yazıcı okullarının da müdürleri de katıldı.

İskenderun Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesindeki tören öncesinde okulda görevli öğretmen tarafından Kızılay ile ilgili bilgiler verildi.

Okul Müdürü Yusuf Yıldırım Türk Kızılay’ının bugüne kadar hep kimsesizlerin yanında yer alarak merhamet eli olarak görev yaptığını ifade ederek “Kızılay Türkiye’yi Suriye’nin Cinderes ve Afrin’de yaptığı yardımlarla çok iyi temsil etmiştir. İskenderun Şube Başkanı Ümit Günay da aynı zamanda okulumuz mezunu olması gurur vericidir. Bizleri unutmayarak okulumuzda bulunan öğrencilerimize giyim ve ayakkabı desteği vermişlerdir” diye konuştu.

Türk İtfaiye Teşkilatı 95’ncı yılını kutladı

Okul öğrencileri ve diğer okul öğrencilerine yapılan katkıdan dolayı Türk Kızılay’ı İskenderun Şube Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Müdür Yılmaz Başkan adına yönetim kurulu üyesi Erdal Dönmez, Gökhal Dalkılıç ve İsmail Karaboğa’ya teşekkür plaketi takdim etti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER