Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKÖRFEZ AKŞAM LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU…

KÖRFEZ AKŞAM LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU…

2018-2019 Eğitim öğretim yılının sonunda milyonlarca öğrenci tatile gireceği günü iple çekerken Özel Körfez Akşam Lisesi’nde de öğrenciler eğitimcilerle birlikte mezuniyet coşkusu yaşadı. Okul Bahçesinde gerçekleştirilen Mezuniyet törenine Körfez Akşam Lisesi’nin Kurucularından Cuma Bal da ilgi gösterdi. Okul idarecileri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilen törende mezunlar liseyi bitirip, diploma almaya hak kazanmanın heyecanını yaşadılar. Kep giyme töreninde de büyük coşkunun gözlendiği törende okul yönetimi tarafından mezuniyet pastası kesimi yapıldı.

Liseyi okuma dönemini çeşitli gerekçelerle ıskalayan, ancak okumanın yaşının olmadığının göstergesi olan Körfez Liseli öğrenciler “Bizler çalışma hayatına erken atılmamız nedeniyle okullarımızı aksatmıştık, ancak akşam lisesi sayesinde eğitimimizi Körfez Akşam Lisesi’nin eğitim olanakları sayesinde mezun olduk. Burada çok mutluyuz, arkadaşlarla eğitimcilerimizle güzel günlerimiz oldu” diye konuştular.

Kep töreninde tüm öğrencilere başarılar dileyen Okul kurucusu Cuma Bal, “Ülkemize en iyi hizmeti vermek için çaba harcayın, öğrenmenin sınırı yok” dedi.

Okul Müdür Tahsin Sevin ise yıl boyunca birlikte eğitim-öğretim sürecini sürdürdükleri ve başarıyla okulu bitiren öğrencileri mezun etmenin mutluluğunu yaşadığını, mezunların ayrıca bundan sora üniversiteyi de bitirerek istedikleri meslekleri yapma imkanları olacağını da sözlerine ekledi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER