Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKÜLTÜR’DEN ÇİFTE BAŞARI

KÜLTÜR’DEN ÇİFTE BAŞARI

 

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün, sportif faaliyetler çerçevesinde Karate Turnuvası’nda Kültür Eğitim Kurumları çifte madalya alarak bu alanda da isminden söz ettirdi.

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Karate Federasyonu’nun birlikte düzenlediği İl birinciliği Karate Turnuvası Antakya Kapalı Spor Salonu’nda düzenlendi.

Turnuvada, sporun kitlelere yayılması, ilginin artırılması, her yaştaki insanların beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, sporcular arasındaki iletişimin güçlenmesi amaçlandı. Kıyasıya mücadele içerisinde geçen turnuvada Kültür Eğitim kurumları 2 madalya aldı. Turnuva sonrasında kendi kilolarında dereceye giren Hatay Kültür Eğitim Kurumları öğrencisi Havva Helen Nur Hatay birinciliği madalyası, Seyyid Sedat Çiftçi Samandağ’da birincilik Hatay’da ikincilik madalyasını aldı.

Hatay Kültür Eğitim Kurumları Kurucularından Ali Girişken’inHatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün, sportif faaliyetler çerçevesinde Karate Turnuvası’nda iki öğrencilerinin madalya ile dönmesinden gurur duyduğunu belirterek, “Hatay Kültür Temel Lisesi’nde sadece eğitime değil, spor aktivitelerine destek olunmakta. Ayrıca gerçekleştirilen şampiyonada bir kız öğrencinin derece almasından memnuniyet duyduğumu da ifade etmek isterim. Karate kavga değil, öğrencilerimize bu sporu yapmalarını tavsiye ediyorum ve başarılar diliyorum. Bu turnuvada okulumuza çifte kupa getiren Havva Helen Nur ve Seyyid Sedat Çiftçi bizim gurur kaynağımız oldu, onları tebrik ediyorum, onlara hayatı boyunca başarılar diliyorum.” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER