Perşembe, Nisan 18, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelKURBAN SATIŞ YERİ HAZIRLIKLARI SON AŞAMADA

KURBAN SATIŞ YERİ HAZIRLIKLARI SON AŞAMADA


İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kurban satış yeri hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirtti.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kurbanlarını sağlıklı ve hijyenik şartlarda alabilmeleri için İskenderun Belediyesi tarafından Akçay Mahallesi hal pazarı yanındaki alanda oluşturulan kurban satış yeri alanında gerekli çalışmalar tamamlanma aşamasına geldi.
YÖNLENRİME LEVHALARI DİKİLİYOR
Alanda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,” Kurban Bayramı nedeni ile Akçay Mahallesi hal pazarı yanındanki alanda Kurban Satış Yeri için hazırlıklar son aşamaya geldi. Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz bir yandan araç park yerlerini düzenlerken diğer yandan da yönlendirme levhalarını yerleştiriyor. Ayrıca alanda aydınlatma direkleri dikiliyor, çevreye güvenlik bariyerleri yerleştiriyor” dedi.
RAHAT VE HUZURLU BİR BAYRAM
Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri noktasından ellerinden gelen tüm çalışmaları yaptıklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ” Amacımız vatandaşlarımızın rahat ve huzur içerisinde bir bayram geçirmesini sağlamaktır. Kurban satış yerinde vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilecekleri hijyenik ortamlar hazırlanırken, kurban satıcılarının ihtiyaçları doğrultusunda da gerekli düzenlemeler yapılacak” diye konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER