Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMaden; “Kupalara ambargo koyacağız”

Maden; “Kupalara ambargo koyacağız”


Türkiye ve Avrupa liglerinde oynadığı basketbolla son dönemin yükselen yıldızı olarak dikkatleri üzerine çeken Hatay Büyükşehir Belediyespor, elde ettiği başarıların mimarı antrenör Aikaterini Chatzidaki ile sözleşme yeniledi.
Yunan antrenör Chatzidaki ile 2018-2019 sezonu için 1 yıllık anlaşma sağlayan Hatay Büyükşehir Belediyespor yönetimi, takımı üst seviyelere taşıyan başarılı antrenör ile yola devam ettikleri için memnun olduklarını ifade etti.
İmza töreninde konuşan kulüp başkanı Mehmet Maden, “Hocamızla yola devam ettiğimiz için mutluyuz. Yeni sezonda yeni hedeflerimize birlikte yürüyeceğiz. Önümüzdeki sene kupalara ambargo koymak istiyoruz ve bu doğrultuda Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş ile beraber çalışmalara devam ediyoruz. Hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum” diye konuştu.
Antrenör, Aikaterini Chatzidaki ,takımda kaldığı içim duyduğu mutluluğu dile getirirken kendine ve ekibine güvenen yönetime mahcup olmadan başarılı olmak istediklerini söyledi.
Hatay’a şampiyonluklar ve kupalar getireceklerine inandıklarını ifade eden başarılı antrenör herkes için iyi bir sezon olması temennisinde bulundu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER