Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"MEHMET SEÇKİN HOCAMIZ İLE YOLA DEVAM EDİYORUZ"

“MEHMET SEÇKİN HOCAMIZ İLE YOLA DEVAM EDİYORUZ”


Geçen sezon Spor Toto 3. Lig 3. Grubunda mücadele eden Güney temsilcisi Payas Spor’da Kulüp Başkanlığına Osman Oğuzhan Çolak’ın seçilmesinin ardından yeni sezon öncesinde hareketli günler başladı.
Payas Spor Kulüp Basın Sözcüsü Hamza Salih Ak, yeni sezon öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Yeni sezon öncesinde geçen sezon takımımızın ligde kalması için büyük çaba harcayan Teknik Direktörümüz Mehmet Seçkin ile yola devam kararı aldık. Gelecek sezonun da planlamasını ona göre yaptık. Hocamız ile birlikte Payas Sporumuzu laik olduğu yere taşıyabilmek için tüm imkanlarımızı seferber etmiş bulunmaktayız. Mehmet Seçkin hocamız yakın bir zamanda kentimize gelerek transfer çalışmalarına başlayacağız” dedi.
MEHMET SEÇKİN BAŞARILI OLDU
Payas Spor’un ligde kalması için gecesini gündüze katan ve taraftarların gönlünde taht kuran Teknik Direktör Mehmet Şeçkin’in karnesi bir hayli başarılı.
Spor kamuoyunda küme düşmesi konuşulduğunda Payas Spor’un Teknik Patronluğuna getirilen Mehmet Seçkin idaresindeki Mavi Beyazlı ekip, son 9 haftada 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 de yenilgi alarak haftalar öncesinde ligde kalarak başarılı olmuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER