Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ MAHALLE ZİYARETİNDE

MİLLETVEKİLİ YAYMAN VE BAŞKAN YAVUZ MAHALLE ZİYARETİNDE

Ak parti Hatay Milletvekili Doç. Dr. Hüseyin Yayman, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz ve Ak parti İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik, 31 Mart seçimleri sonrası mahallelere teşekkür ziyaretlerine devam ediyor.

Bu bağlamda, Alibeyçağlı, Karaelmaslı,Karaçağıl ve Aleybeyli mahalleri ziyaret edilerek, ALİBEYÇAĞLI Mahalle muhtarı olan Ali Savcı, KARAELMASLI Mahalle muhtarı ÜNAL KILLI, KARAÇAĞIL Mahalle muhtarı HAMZA SEVİNÇ, Alaybeyli Mahalle muhtarı Hamza Kadıoğlu’na hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulunuldu.

Ziyaretler de ayrıca Mahallelerin eksikleri ve yapılması gerekenler konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Bu ziyaretlerde Gazilerimizde unutulmadı. Bu kapsamda Mardin dar geçitte teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan gazi YILMAZ GÖKÇE’ ğeGeçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Ziyaretlerde konuşmalar yapan Milletvekili Yayman ve Başkan Yavuz; “Ak parti iktidarının ve Ak parti dava anlayışının farkının seçim öncesi ve seçim sonrasında her daim vatandaşlarımızın arasında olup ziyaret edip bütün sıkıntı ve dertlerine çözüm bulmaktır.

31 Mart mahalli idareler seçimleri sonladı. Bizler seçimlerde bizlere destek veren vermeyen bütün hemşerilerimize teşekkür ederiz. Hizmet anlayışımız her zaman olduğu gibi siyasi ayrım gözetmeksizin, toplumumuzun her kesimini dahil ederek ben duygusundan uzak biz kavramıyla hareket etmeye devam edeceğiz. Yeni dönemde ise Gönül Belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz” denildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER