Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelMotosikletler çarpıştı biri Kadın, 3 Kişi Yaralandı…

Motosikletler çarpıştı biri Kadın, 3 Kişi Yaralandı…

İskenderun ilçesinde iki motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında aralarında hamile bir kadının da bulunduğu üç kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Şekere Mahallesi’nden kent merkezine seyir halindeki Suriyeli karı kocanın üzerinde bulunduğu motosiklet karşı yönden gelen motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Meyana gelen kazada motosikletle yolculuk yapan biri kadın üç kişi yola savruldu. Suriyeli bayan ise kaza sonrası yerde yatarken hamile olduğu öğrenildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, kazazedelerin yardımına koştu. Haber verilmesi üzerine olay yerine Polis ve 112 acil sağlık ekipleri geldi. Yerde yatan yaralılara müdahale eden sağlık ekipleri hamile olan bayanla titizlikle ilgilendi. Sedyeye konarak Ambulansa alınan hamile bayan hemen hastaneye yetiştirildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlatırken mahalle sakinleri ise yaşanan kazayla ilgili bilgiler verdiler. Yaşanan kaza sonrasında hastaneye kaldırılan biri ağır üç yaralının tedavilerinin sürdüğü hayati tehlikenin olmadığı öğrenildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER