Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel"Oyunun renginden dolayı hiç kimseyi itham etmeyiniz."

“Oyunun renginden dolayı hiç kimseyi itham etmeyiniz.”

.
AK Parti Hatay Eski Milletvekili Mehmet Soydan kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada oyunun Evet olduğunu açıklayarak” Araştırınız, istişare ediniz, tartışınız ve sandığa giderek vicdanınızla oyunuzu kullanınız. Oyunun renginden dolayı hiç kimseyi itham etmeyiniz. Referandumdan sonra da; yine birlikte yaşayacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız.”dedi
Soydan ın açıklamaları şöyle

 

 

 

“TBMM de kabul edilmesinden sonra, Sayın Cumhurbaşkanımızda anayasa değişikliğini onayladılar. Milletimiz de; 16 Nisan’a kadar değerlendirecek ve takdir edecektir.
Parlamento deneyimi olan biri olarak, anayasa değişikliğiyle; yönetim de istikrar, hızlı karar alabilme, güçlü ve daha iyi bir yönetimi sağlayacağımızı biliyorum. Bu değişiklikle Türkiye ve Türk milleti kazanacaktır. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildikten sonra, tüm partilerin yeni bir anayasayı birlikte yapmalarını da bekliyorum.
İnandığımız şekilde konuşacağız, çalışacağız ve oy kullanacağız. Ben de Hatay’da çalışmalara katılacağım. Halkımızın bilgisi arttıkça, Türkiye genelinde sandıktan evet çıkacağına inanıyorum.
Araştırınız, istişare ediniz, tartışınız ve sandığa giderek vicdanınızla oyunuzu kullanınız. Oyunun renginden dolayı hiç kimseyi itham etmeyiniz. Referandumdan sonra da; yine birlikte yaşayacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız.
Bu sistemle; Türkiye’deki geniş kesimlerle buluşabilen (en az %50) ülkeyi yönetebilecektir. TBMM’de ise, istediğimiz parti veya milletvekiline oy verebileceğiz. Dolayısıyla hükümeti de, meclisi de millet doğrudan oluşturacaktır. Yönetim TBMM’nin yapacağı kanunlar için de, meclisle iyi ilişkiler kurmak zorunda olacaktır.
16 Nisan’da, daha güzel bir gelecek umuduyla elbette “EVET” diyeceğim. Söz ve karar milletindir. Yüce Allah(c.c); ülkemiz ve milletimiz için, doğrusunu, iyi ve güzel olanı nasip eylesin.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER