Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelÖZEL ÖĞRENCİLERDEN MİNYATÜR SERGİSİ

ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN MİNYATÜR SERGİSİ


Özel İlgi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin atölyelerinde ürettikleri minyatür ürünler hafta sonu Park Forbes’de sergilenecek.

Arsuz Festivalinde açtıkları minyatür ürünler serginin ilgi görmesi üzerine hafta sonu Park Forbes’de sergileneceğini söyleyen Özel İlgi Özel Eğitim Merkezi ortaklarından Ferah Dal özel öğrencilerin kendi emeklerinin olduğunu söyledi. Dal, öğrencilerinin atölyede bağımsız ve özgürce çalışma yaptıklarını bu çalışmaların kişisel gelişimlerine ve özgüvenlerine büyük katkı sağladığını ifade etti.

İlgi Özel Eğitim merkezi ortağı Nesli Özdemir ise bu sergide her zaman yaptıkları minyatür çalışmaların yanı sıra bu defa tüm öğrencilerin katkılarıyla yaptıkları taht’dan bahsetti. Dünyaca ünlü yabancı dizi “Game Of Thrones’da” bulunan demir taht’ın aynısını yaptıklarını ifade eden Özdemir,” Sergimiz bu hafta sonu Park Forbes’da sergi salonunda olacak, isteyen herkesin gelip isterse Demir Taht ile fotoğraf çekilip ürünlerden de satın alarak çocuklara destekte bulunabilirler ” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER