Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelPARTİMİZİN 7 AYDA TBMM’DE GRUP KURMASI ÖNEMLİ BİR BAŞARI

PARTİMİZİN 7 AYDA TBMM’DE GRUP KURMASI ÖNEMLİ BİR BAŞARI

İYİ Parti Hatay Milletvekili 1. Sıra adayı Bilal karaca gazetemize yaptığı özel açıklama ile İYİ Partiye oy veren seçmenlerle İYİ Parti İskenderun ilçe teşlikat yöneticilerine ve üyelerine teşekkür etti.

Zorlu bir seçimden Türkiye’de ve Hatay’da alınlarının akı ile çıktıklarını belirten Karaca “Her türlü engellemeye, imkansızlıklara ve baskılara rağmen 7 aylık bir partinin girdiği ilk seçimde barajın üzerinde oy alarak 44 milletvekili çıkarmasını çok anlamlı buluyorum. Bu başarıda İYİ Parti teşlikatlarının başarısı inkar edilemez. Gece gündüz emek veren İskenderun Teşlikatındaki yöneticilere ve Partililere Teşekkür ediyorum Haklarını helal etsinler”

Seçmenin sağduyusuna her zaman güvendiğini belirten Karaca Partisine oy veren Seçmenlere de Minnettar olduğunu söyleyerek şunları söyledi

“Büyük ve pahalı organizasyonlar yapmamamıza rağmen bize gönül veren ve oylarıyla destek olan seçmenlerimize de Teşekkür Ediyorum. 7 ayda teşlikatlanıp karşılarına çıktığımız İskenderunlu seçmenleri partimize 8 bin küsur oy vererek bizleri yalnız bırakmadı bunu çok önemsiyorum kendilerine minnettarım haklarını helal etsinler”

Siyasetin uzun nefes gerektiren bir süreç olduğunun altın ı çizen Bilal Karaca İYİ Patiyi güzel ve başarılı günler beklediğini söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı.

“Bu seçim Vekil olamadım ancak İskenderunluların her zaman yanlarında olacağım her türlü sıkıntılarıyla ilgileneceğim Ankara’da onlar için bir vekil gibi çalışacağımın bilinmesini istiyorum.”

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER