Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGüvenlikReyhanlı’da Provokasyon!

Reyhanlı’da Provokasyon!

Reyhanlı Asri mezarlığında kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından bazı mezarlar tahrip edildi, üzerine “Biz İslam Devletiyiz” “Yakında Geleceğiz” gibi yazılar yazıldı.

Hatay’da bombaların patladığı, depo ve askeri mühimmat deposunun yanması gibi olaylarla gündeme gelen Reyhanlı dün de Asri Mezarlığında, bazı kabirlerin tahrip edilmesiyle dikkat çekti. Tamamen provokasyon kokan eylemle, ilçede huzursuzluk çıkarılmak istendiği değerlendiriliyor.

Reyhanlı’nın Gültepe Mahallesi’ndeki Asri Mezarlıkta, 100’e yakın mezar taşı, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce kırıldı, tahrip edildi. Emniyet, olayla ilgili soruşturma başlattı. Mezarlığı ziyaret edenler, çok sayıda mezara ve çevresine zarar verildiğini gördü. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri mezarlıkta inceleme yaptı.

Yapılan incelemede 100 civarında mezarın tahrip edildiği ve bazılarının üzerine de çeşitli yazılar yazıldığı belirlendi. Ekipler olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlattı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER