Salı, Nisan 16, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSAMANDAĞ İPEK KÖYÜ ÇALIŞANLARI DOĞA GEZİSİYLE YORGUNLUK ATTILAR

SAMANDAĞ İPEK KÖYÜ ÇALIŞANLARI DOĞA GEZİSİYLE YORGUNLUK ATTILAR

 

Samandağ Belediyesi İpek Köyü projesinde çalışan kadınlar haftaların, ayların yorgunluk ve stresini bir doğa gezisiyle atmaya çalıştılar. Hafta sonunda sabah erken saatlerde bir araya gelen İpek Köyü çalışanları Seleucia Pieria’nın bilinmeyen yönlerini de keşfetme fırsatı yakaladılar. Portakal bahçeleri ve çeşitli meyve ağaçları arasında Titus yolunun bir kısmında yapılan doğa yürüyüşü neşeli bir ortamda gerçekleştirildi.

Samandağ Belediyesi  İpek Köyü kurucularından Hülya Nehir ve Meclis üyesi Berna Kaplan’ın da katıldığı doğa gezisinde çalışan kadınlar keyifli anlar yaşadılar. M.Ö. 300 yılında kurulan antik şehir Seleucia Pieria’nın merkezi yerinde bulunan, depolar, agora, katlı mağaralar ve Pencereli mağara ile tarihi kaya merdivenlerde geçmişe yapılan yolculuk neşeli bir şekilde tamamlandı.

Sabah saat 6’da bir araya gelen kursiyerler aylardır çalıştıkları İpek Köyünde el dokuma yaptıklarını bu sürecin yorucu olduğunu belirterek bu geziyle birlikte stres atmayı amaçladıklarını ifade ettiler. Antik kent Seleucia Pieria’yı ilk defa bu şekilde gördüklerini belirten kursiyerler şehrin bilinmeyen bu bölgelerine hayran kaldıklarını ve herkesin görmesi gerektiğini dile getirdiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER