Cumartesi, Nisan 20, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSAMANDAĞ’DA GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

SAMANDAĞ’DA GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. Yıldönümü ve Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Samandağ’da “Gençlik Yürüyüşü” yapıldı.

Samandağ’da yapılan Gençlik Yürüyüşüne Samandağ Kaymakamı Murat Kütük, Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Duran Datlı, daire müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yüksel Acun Anadolu Lisesi Bandosu eşliğinde 15 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 09:00’da yapılan yürüyüş, Samandağ Sıdıka Bedia Kara İlkokulu önünden başlayarak Cumhuriyet Caddesi, Dr. Alaeddin Cilli Caddesi, Ahmet Yesevi Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve P.T.T Müdürlüğü güzergahından geçilerek başlangıç noktası olan Sıdıka Bedia Kara İlkokulu önünde sona erdi.

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, yürüyüş öncesinde yaptığı açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı olan gençlerimize armağanı olan bu bayramı bu hafta çeşitli etkinliklerle çoşkuyla kutluyoruz. Bu tür etkinlikleri Hem Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hatırasına olan saygı, hem de gençlerimize Atatürk’ün bıraktığı bu emanete sahip çıkması konusunda bir mesaj vermek adına çok anlamlı buluyorum. Bu vesileylede Vatandaşlarımızın ve gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.

Samandağ Belediyesi zabıta ekipleri tarafından Gençlik Yürüyüşüne katılan öğrencilere Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin basılı olduğu şapkalar dağıtıldı.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER