Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSamandağlıdan İnce’ye Maddi Destek…

Samandağlıdan İnce’ye Maddi Destek…


Cumhuriyet Halk Partisinin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin seçim propagandasına maddi destek kampanyasına Hatay’ın Samandağ ilçesinde partililer Milletvekili Serkan Topal öncülüğünde katkı verdi.

Hatay’ın Samandağ İlçesinde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatı, gençlik ve Kadın Kolları, 24. Dönem milletvekili Refik Eryılmaz ile 26. Dönem Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili adayı Serkan Topal, Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce’ye maddi destek kampanyasına destek için iş bankası önünde toplandı.

Cumhurbaşkanı adayları İnce’nin hesabına para yatırmak için bir araya gelen CHP Milletvekili ve adayı Serkan Topal şunları söyledi: “Bugün bütün arkadaşlarla birlikte 24. Dönem Milletvekilimiz Refik Eryılmaz, İlçe Başkanımız Turgay Abacı, yönetim Kurulu üyeleri, kadın kollarımız, gençlik Kollarımız ve eski ilçe başkanları buradalar. Muharrem İnce’ye destek olmak için iş bankasına geldik. Kimileri devletin bütün imkanlarını kullanıyor, devletin bütün imkanlarıyla adaylık kampanyasını yürütüyor ama bizler her zaman haktan, hukuktan, adaletten yana olan, gariban Muharrem İnce’ye destek olmak için buradayız”

Samandağ’da partili arkadaşlarla beraber Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye destek için bir araya geldiklerini belirten 24. Dönem Milletvekili Refik Eryılmaz da “Adayımız Muharrem İnce kendi imkanlarıyla seçim kampanyasını yürütmeye çalışıyor. Karşısında devletin bütün imkanlarını kullanan bir cumhurbaşkanı adayı var, dolayısıyla bizler de kuvai milliye olunca dayanışma içerisinde halkımızla birlikte, Muharrem İnce’ye destek konusunda çağrı yapıyoruz. Bütün Türkiye’den buna ihtiyaç var, 24 Haziran’da eğer özgürce, demokrasi içerisinde bir ülkeye uyanmak istiyorsak, el birliğiyle hem madde hem manevi olarak destek vermek zorundayız” diye konuştu.

CHP Samandağ İlçe Başkanı Turgay Abacı ise, halkın Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’ye halkın sahip çıktığını ifade ederek “İlçe teşkilatım tam kadro, milletvekillerim ve Samandağ halkım sayın Muharrem İnce’ye sahip çıkıyoruz. Emeği geçen herkese saygılar sunuyor, teşekkür ediyorum” dedi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER