Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelŞampiyonlar Rektörlükte

Şampiyonlar Rektörlükte

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece elde eden başarılı sporcularla bir araya geldi, madalya ve kupalarla ödüllendirdi.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Türkiye şampiyonalarında farklı branşlarda derece alan kadın ve erkek takımı sporcuları ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.
MKÜ’nün sezon içinde başarı elde eden sporcuları ile takımlarıyla ilgili bilgiler şöyle:
-Türkiye Şampiyonası 2.Lig Tenis A Grubu Erkek Takımı, Çankaya Üniversitesi, MEF Üniversitesi, Atatürk Üniversitesi, İzzet Baysal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi ile Eskişehir Osmangazi Üniversitesi takımlarının olduğu zorlu grubu 3. sırada tamamlayarak 3.’lük kupasını almaya hak kazandı.
-Türkiye Şampiyonası 2.Lig E Grubu Kadın Takımı ise 19 Mayıs Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi, Süleyman Demirel Üniversitesi, TED Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ve Hacettepe Ünivers-itesi’nin bulunduğu grubu 2. sırada bitirip kupaya uzandı.
-Erkek Voleybol Takımı da, Üniversitelerarası Lig Grup Birinciliği müsabakalarında set vermeden grup birincisi olarak Türkiye’de ilk 8’e kaldı. –

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER