Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelŞehir Kulübün den Bahar Festivali

Şehir Kulübün den Bahar Festivali

Arsuz Karaağaç 20 Metrelik yol üzerinde faaliyet gösteren İskenderun Şehir Kulübü, 26-28 Nisan tarihleri arasında Bahar Festivali düzenliyor.
Düzenledikleri konser, tiyatro ve bir çok etkinliklerden elde ettikleri gelirleri, ihtiyaç sahibi öğrencilere ve okullarının ihtiyaçlarını karşılamak için kullanan İskenderun Şehir Kulübü, bölgenin başarılı ve sosyal sorumluluklarının farkında koca yürekli üyeleriyle bölgede eksikliği fazlasıyla hissedilen Bahar Festivali’ne hazırlanıyor.
Pandora, OPS grupları, çocuklar için animasyonlar, açık havada sinema partisi, tavla, okey ve dart turnuvaları gibi bir çok sürprizle Bahar Festivali’ne hazırlanan İskenderun Şehir Kulübü yönetim kurulu, bilet temin etmek isteyenlerin üyelere veya şehir kulübüne başvurmalarını istedi.
Muhteşem bir Bahar Festivali hazırlığında son aşamaya geldiklerini belirten İskenderun Şehir Kulübü Başkanı Semir Yıldız, konserler ve diğer tüm etkinliklerle hafızalardan silinmeyecek bir festivali bölge halkıyla buluşturmak isteklerine dikkat çekti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER