Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelŞEHİTLERİMİZE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUZ

ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, canlarını ülkemizin huzur ve güvenliği için feda eden şehitlerimizin ailelerinin her daim yanlarında olduklarını belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,Erzin’de Afrin harekatında şehit olan hemşerimiz Uzm. Çvş. Oğuzcan Ekiz’in ailesine ve şehit olan Uzman Çavuş Selim Vurdal’ın ailesine Karayılan’da taziye ziyaretlerinde bulunarak ailelerinin acılarını paylaştı.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Afrin’de şehit olan askerlerimizin ailelerine sabır ve başsağlığı dileklerimizi ilettik. Rabbim tüm Mehmetçiklerimizin yar ve yardımcımsı olsun. Yiğit evlatlarını toprağa gururla veren anne ve babaların acısı hepimizin acısıdır. Sabırla metanetle ayakta duran şehitlerimizin ailelerinin yanında olmaya devam edeceğiz. Acılı ailelerimize sabırlar diliyor milletimizin ve Hatay’ımızın başı sağ olsun temennisinde bulunuyoruz” dedi.

ORDUMUZUN SONUNA KADAR YANINDAYIZ

Başkan Seyfi Dingil,”Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından Afrin’e yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekâtı’nı sonuna kadar destekliyor, Cenab-ı Allah’tan ordumuza ve milletimize muvaffakiyet vermesini niyaz ediyoruz. Her türlü terör faaliyetini, teröre açık ve gizli destek veren herkesi lanetle kınıyoruz. Ülkemizin özellikle son dönemde içeride ve dışarıda verdiği ekonomik, askeri, diplomatik ve kültürel pek çok alanı kapsayan kararlı mücadelesine ve bu mücadelenin bir parçası olan Zeytin Dalı Harekâtı’na desteğimizin eksilmeksizin devam edeceğini belirtiyoruz” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER