Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana Sayfaİskenderun HaberSendikadan Genel Müdür Çaparali’ye Ziyaret

Sendikadan Genel Müdür Çaparali’ye Ziyaret

DİSK/Genel-İş Sendikası Hatay Şubesi temsilcileri, Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi(HATSU) Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet havasında gerçekleşen nezaket ziyaretine DİSK/Genel İş Sendikası Hatay Şube Başkanı Yusuf Berkyürek, Şube Sekreteri Mehmet Emin Doğruel ve Şube Saymanı İsmail Yıldız katılım gösterdi.

HATSU’nun sağlık, çevre ve gelecek adına yaptığı yatırımları yakından takip ettiklerini belirten sendika temsilcileri, HATSU’nun Hatay’ı her zaman bir bütün olarak ele alıp çalışmalar gerçekleştirdiğini ifade etti.

Sendika temsilcileri ayrıca, HATSU’nun içmesuyu, kanalizasyon ve arıtma tesislerine yönelik yapılan projelerde Hatay’ı altyapı yönünde ciddi düzeyde ileriye götürdüğünü kaydetti.

HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali yaptığı kısa konuşmada ise, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın önderliğinde mahalle muhtarları, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla hizmetleri bir bütün olarak yapma mücadelesi içinde olduklarının altını çizdi.

Çaparali, Hatay’ın altyapısına yönelik hizmet getirme noktasında ciddi adımlar atıldığına dikkat çekerek, sağlıklı çevre ve temiz içmesuyu temin etmek için emin adımlarla bu yolda ilerlediklerinin altını çizdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER