Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSihirli Pasta Evi hizmete girdi

Sihirli Pasta Evi hizmete girdi


İskenderun’da işletmeciliğini Kamer Talu ile Funda Güzel’in yaptığı yöre insanlarının damak tadına hitap edecekleri ‘Sihirli Pasta’ evi düzenlenen törenle hizmete girdi.

İşletmeciler Kamer Talu ile Funda Güzel’in girişimci ruhu, hünerli elleri Sihirli Pasta Evini İskenderun’a kazandırdı. Hürriyet Mahallesi Yavuz sultan Selim Caddesi üzerinde yer alan İskenderun halkının damak tadını tatlandıracak, kendilerine has lezzetleri barındıran birbirinden çeşitli pasta ürünleriyle hizmet verecek olan ‘Sihirli Pasta’ Evi için açılış töreni yapıldı. İşletmeciliğini Kamer Talu ve Funda Güzel’in üstlendiği pasta evinin açılış töreni yoğun ilgi gördü.

Nejat Kılıçarslan ve Abdo Talu’nun kurdeleyi keserek hizmete açtığı Sihirli Pasta evinde konuklara ikramlarda bulunuldu. Bu arada açılışa katılan birçok konuk, yeni hizmete giren ‘Sihirli Pasta’ evinin ürünlerinden satın almayı da ihmal etmedi.

Sihirli Pasta evi, işletmecileri Kamer Talu ve Funda Güzel’in hünerli ellerinden çıkan damak çatlatan birinden lezzetli pasta ve çeşitlerinden oluşan ürünleriyle dikkat çekti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER