Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelSÖZÜMÜZÜ TUTTUK HAYIRLI OLSUN

SÖZÜMÜZÜ TUTTUK HAYIRLI OLSUN

 

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kent parkı temel atma törenine tüm İskenderun halkının davetli olduğunu belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil,22 Eylül 2018 Cumartesi günü saat 17.00’da düzenlenecek olan temek atma törenine tüm bölge halkını davet etti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski karayolları arazisi olarak bilinen alanın kent parkı olması için yoğun bir çaba gösterdiklerini belirterek,”Bu yer ile ilgili tüm yazışmaları tamamladık. Daha sonra ihale süreci başladı. Bu yer ile ilgili aslı astarı olmayan birçok dedikodu yapıldı. Görüldüğü üzere ihale sürecinin ardından yer teslimi yapıldı. Şimdide de temel atma töreni düzenliyoruz. Bölgenin en güzel kent parkı için çalışmalar başlıyor. İskenderun’a yakışan bir park yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

100 GÜN İÇERİSİNDE AÇILACAK

Bu araziyi bölgeye kazandıran başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil,”Park içerisinde spor tesisleri, ücretsiz wifi alanı, yazlık sinema, bisiklet yolları, amfi tiyatro, engelli parkı ve gölet yapılacak. Bölgede yeni bir yaşam alanı oluşuyor. Halkımız çocuklarımız burada huzurlu ve güvenli bir şekilde dinlenebilecek, çocuklarımız rahatça oyunlar oynayabilecek. Çalışmalar 100 gün içerisinde tamamlanacak. Ardından halkımızın hizmetine açılacak” diye konuştu.

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER