Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTEB KADIN AKADEMİSİ SEMİNER DÜZENLENİYOR

TEB KADIN AKADEMİSİ SEMİNER DÜZENLENİYOR

 

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu ve TEB’in organizasyonu ile  26 Nisan Perşembe günü Saat: 13-00 17.00 saatleri arasında  İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kadın Akademisi etkinliği düzenlenecek.

 

Kobilerin Danışman Bankası TEB, Kadın patronların potansiyellerini daha çok açığa çıkarmasına destek olabilmek için seferber oluyor.

 

Konu ile ilgili açıklama yapan TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen; “Kadınlarımıza finansal hizmetlerin yanında ücretsiz eğitim ve danışmanlık desteği de veriyor. Kadın Girişimcilerimizi ve üyelerimizin potansiyellerinin arttırılmasına yönelik organize ettiğimiz toplantımıza Kadın Girişimcilerimizi bekliyoruz” dedi.

 

Perşembe günü Saat: 13.30’da ilk olarak Kadın Bankacılığı müdürü  Berna Tüzüner konuşma yaptıktan sonra ardından TOBB Hatay Kadın Girişimciler kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen de birer açılış konuşması yapacaklar.

Bilgilendirme toplantısında İşletme Koçu Ayşegül Akşak tarafından katılımcılara, ‘Nakit akışınızı iyi yönetmenin ipuçları konularında sine vizyon destekli olarak sunum yapılacağı belirtildi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER