Salı, Nisan 23, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenel“‘TEHDİT BELEDİYECİLİĞİ’ ANLAYIŞININ SONU GELDİ”

“‘TEHDİT BELEDİYECİLİĞİ’ ANLAYIŞININ SONU GELDİ”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler:

Antakya Öğretmenevinde seçmenleri ile bir araya gelen Hatay’ın genç Büyükşehir Başkan Adayı Güler,”31 Mart’ta bu milleti diz çöktürmek isteyen güçler dış güçler var. Sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Bunları milletimiz Cumhur İttifakı ruhuyla yıkacak, darmadağın edecek.” dedi.

 Antakya Öğretmenevi’nde Cumhur İttifakının gövde gösterisine sahne olan programa Antakya İlçe Başkan Adayı İzzettin Yılmaz, AK Parti ve MHP Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Lütfü Kaşıkçı ile birlikte il Teşkilatı ve kadın kollarından çok sayıda Partili ve vatandaşlar katıldı.

HATAY’DA YENİDEN BİR MİLAT, BİR DİRİLİŞ OLACAK

31 Mart Yerel Seçimleri’nin bir milat olduğunu ifade eden Güler, “Son 250 yılın en güçlü dönemini yaşıyoruz. Türk Milletin tek vücut birlik olduğu bir dönemdeyiz. Geçmişte yaşanan olayları yeniden yaşatmaya, yeniden ülkemizi karanlığa sürüklemek istiyorlar. Ama başaramadılar, başaramayacaklar. Bunları halkımız Cumhur İttifakı ruhuyla yıkacak, darmadağın edecek. Çünkü bizler, emanet edilen vatan topraklarında şehit kanları ile oluşan devletimizi de, ay yıldızlı bayrağımızı da korumak, sonsuza kadar var olmasını sağlamak için görevimizi yapacağız.

Bu göreve şu ana kadar sahip çıktık, bundan sonra da sahip çıkacağız. Onun için Türkiye’nin birçok yerinde olduğu gibi Hatay’da yeniden bir milat, bir diriliş olacak diyoruz.

İşte bu değişime omuz veren, gönül veren Milliyetçi Hareket Partisi mensubu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. Cenab-ı Hak hepinizden razı olsun” dedi.

BUNCA YIL NEREDEYDİNİZ?

Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a yönelik eleştirilerde  bulunarak; ”Hatay’ın hiçbir ilçesine sağlıklı bir hizmet veremedi. Sürekli olarak yollardayız görüyorum bu havada alalecele sıcak asfalt döküyorlar sormazlar mı ‘’Bunca yıl nerelerdeydiniz’’ diye.

Alt yapısı olmayan ,suyu akmayan, yolları çamurdan ,çukurdan geçilmeyen bir Hatay’ı bu halka nasıl reva gördün?”

TEHDİT BELEDİYECİLİĞİ ANLAYIŞINA SON VERECEĞİZ

Göreve seçilmeleri halinde tüm altyapı sorunlarını çözeceklerini sözünü veren Güler ”Tehdit belediyeciliğiyle değil, verirsen alırsın mantığı ile değil, insanı insan olduğu için Hatay’ın kardeşliğine birliğine yakışır biçimde akılcı, ortak projelerimizi uygulayarak halkımızın karşısına çıkacağız.

Bu yerel seçimler Hatay’ın makûs talihini değiştirecek. Sosyal Belediyecilik anlayışı ile hareket ederek paylaştığımız tüm projeleri hayata geçirebilmek için gece gündüz çalışacağız” sözlerine değindi.

HATAY’I MARKA KENTE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ

Yatırımcıların önünü açmaları gerektiğini belirten Güler, şunları kaydetti: “Tarım ve sanayi alanlarında ciddi projeler ile burayı istihdam kaynakları artmış marka bir kent yapmak en büyük hedefimiz. Bunun yanında turizm çok önemli bir gelir sahası. Asi Nehri en güzel zenginliğimiz ama şu anda pislik ve kötü kokular ile kaderine terk edilmiş durumda. Size söz veriyorum 31 Mart’tan sonra Asi’de Akvaryumları izleyip çay keyfi yapabileceğiz. 

ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞI GETİRECEĞİZ

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güler, ‘Hatay Belediyesi halkın belediyesi olacak. Hukuka, adalete dayalı şeffaf bir yönetim olacak.’şeklinde konuşmalarına son verdi.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER