Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelTOKİ PROJESİNDE SON BLOK YAPILIYOR

TOKİ PROJESİNDE SON BLOK YAPILIYOR

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, TOKİ konutlarının yapımının hızla devam ettiğini belirtti.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, proje kapsamında son bloğun yapım işine gelindiğini söyledi.

TOPLAM 32 BLOK YAPILACAK

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) evleri inşaatının hızla devam ettiğini belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil,”Şuana kadar 31 blok yapıldı. Son bloğun yapımına başlandı. Binalar 8 ve 9 kat şeklinde inşa ediliyor.3+1 olan bloklarda her katta ikişer daire,2+1 bloklarda her katta dörder daire bulunmaktadır. Şu toplam 1013 dairenin kaba inşaatı bitmiştir. İlk etapta 1053 adet daireye tamamlanacaktır. TOKİ içerisinde 1 adet cami, 2 adet iş merkezi, 1 adet 24 derslikli ilkokul, 1 adet 24 derslikli lise, su arıtma tesisi bulunmaktadır ”dedi.

KONUTLAR SON DERECE MODERN OLACAK

Halka hizmet hakka hizmet şiarıyla her zaman İskenderun halkı için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Yaklaşık 470 dönüm üzerine inşa edilecek TOKİ konutları son derece modern olacak. Sosyal donatıları, ticaret merkezi, okulu, camisi ile örnek bir proje olacak. Hükümetimiz, Bakanlarımız, milletvekillerimiz bizlere her zaman destek oldu. Emeği olan herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER