Cuma, Nisan 19, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelULUSLARARASI KÜLTÜRLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN SAVAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ

ULUSLARARASI KÜLTÜRLER DERNEĞİ’NDEN BAŞKAN SAVAŞ’A NEZAKET ZİYARETİ

 

Uluslar arası Kültürler Derneği(UKUD)  Yönetim Kurulu üyeleri 17 Ağustos Çarşamba günü, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı Hatay Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları(HATMEK)’teki makamında ziyaret etti.

“HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KARDEŞ ŞEHİR DİYALOGLARINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR”

 HBB Başkan Vekili Serdar Güven’in de katıldığı ziyarette konuşma yapan Uluslararası Kültürler Derneği Başkanı Adnan Taş, derneklerinin en önemli amaçlarının Hatay’ın ve Türkiye’nin kültürel zenginliklerinin uluslararası platformda hakkıyla tanıtılması olduğunu belirtti. Ayrıca Hatay’ın sosyo-ekonomik açıdan gelişmesine katkı sağlayarak şehri tüm dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını vurguladı.

 Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin kardeş şehir diyaloglarında köprü vazifesi görevini üstlendiğine de değinen Başkan Taş, kardeş şehir Kiel’de gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

Birçok medeniyete ev sahipliği yapan Hatay’ın geçmişten günümüze kadar barış içerisinde yaşaması yönüyle dünyada örnek alınabilecek bir şehir olduğunu dile getiren Başkan Savaş, şehrin güzelliğine katkı sağlamak ve geleceğe taşımak amacıyla Uluslararası Kültürler Derneği üyeleri ile de fikir alışverişinde bulundu.

ULUSLARARASI KÜLTÜRLER DERNEĞİ, BAŞKAN SAVAŞ’A PLAKET TAKDİM ETTİ

Uluslararası Kültürler Derneği Başkanı Adnan Taş, kardeş şehir diyaloglarının güçlenmesinde en büyük paya sahip olan ve derneklerinin kurulum aşamasında desteklerini esirgemeyen, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ederek, çiçek ve plaket takdim etti.

 

 

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER