Perşembe, Mart 28, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVali Ata ilimizden ayrıldı

Vali Ata ilimizden ayrıldı


Yeni Hatay Valisi Rahmi Doğan, Pazartesi (BUGÜN) göreve başlıyor
26 aylık Hatay Valiliği görevi süresinin ardından Ankara Mülkiyet Baş Müfettişliği’ne atanan Erdal Ata, dün Valilik bahçesinde düzenlenen vedalaşma töreni ardından ilimizden ayrıldı. Hatay protokolü, Askeri erkan, kamu kurum müdürleri, işadamları, STK ve Oda Başkanlarının katıldığı vedalaşma töreninde konuşan Vali Ata, 26 ay görev aldığı Hatay’dan güzel hatıralarla ayrılacağını söyledi. Vali Ata, “26 aylık bir süreden sonra bugün Hatay’dan ayrılıyorum. Hatay’da çeşitli hizmetlerde bulundum. Hatay’ımız çok önemli ve kadim bir şehirdir” dedi.
Konuşmasında duygu dolu anlar yaşayan Erdal Ata, “Daha önce görev yaptığımız şehirlerde olduğu gibi, Hatay’da da birbirinden değerli arkadaşlarla tanışma ve çalışma fırsatı buldum. Görevimiz bitti, ancak, burada kurduğumuz sağlam dostluk ve güzel hatıralar baki kalacaktır” dedi.
Vali Ata, veda törenine katılım gösterenlerle tek tek vedalaştı ve ilimizden ayrıldı. Bu arada, Kars Valiliği görevinden Hatay Valiliği’ne atanan yeni Vali Rahmi Doğan’ın Pazartesi günü ilimize gelmesi ve göreve başlaması bekleniyor

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER