Perşembe, Nisan 25, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVali Ata İskenderun Ofisinde konuk ağırladı…

Vali Ata İskenderun Ofisinde konuk ağırladı…


Vali Erdal Ata, Erzin Ticaret Odası ile İskenderun Ticaret Borsası Başkan ve Yönetimini, stajyer olarak Hatay’a atanan kaymakam adaylarını İskenderun’daki çalışma ofisinde ağırladı.

Vali Erdal Ata, Hatay’a stajyer olarak atanan Kaymakam adayları Ali Yıldırım, Burak Gürses Bozkurt ve Hamza Özbilgi’yi makamında sabah saatlerinde kabul etti. İskenderun Çalışma Ofisinde gerçekleşen ziyarette Vali Ata, Kaymakam adaylarına stajlarının hayırlı olması temennisinde bulunarak çalışmalarında başarılar diledi. Kaymakam adayları Ali Yıldırım, Burak Gürses Bozkurt ve Hamza Özbilgi’i ise kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür etti.

Vali Ata, bugün Valilik İskenderun çalışma ofisinde önce Erzin Ticaret Odası Başkanı Muhteşem Vural ile beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. Geçtiğimiz ay yapılan seçimle göreve başlayan Başkan Vural ve Yönetim Kurulu Üyelerine Vali Ata yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ardından da İskenderun Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ozan Kara ile Yönetim Kurulu Üyeler ve Genel Sekreter Engin Vayısoğlu’nu makamında konuk eden Vali Ata karşılıklı sohbet etti.

Ömer Kabaklı Ak Partiden aday adayı…

Başkan Vural ve Başkan Kara da Vali Ata’ya güzel dileklerinden ve nazik kabulünden dolayı teşekkür ettiler.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER