Cuma, Mart 29, 2024
No menu items!
Ana SayfaGenelVali Ata TAJEV Heyetini Kabul Etti

Vali Ata TAJEV Heyetini Kabul Etti

Hatay Valisi Erdal Ata, Türk Alman Jinekoloji Eğitim Araştırma ve Hizmet Vakfı (TAJEV) heyetini makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyarette Vali Ata, 08-09 Eylül 2017 tarihlerinde ilimizde gerçekleştirilecek olan ve doğumda anne-bebek ölümlerini azaltma, kadın hastalıkları gibi konularda kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla düzenlenecek olan “Sadece Benim İçin” adlı sosyal sorumluluk projesi hakkında misafirlerinden bilgiler aldı.

Gerçekleşen ziyarette Vali Ata; ülkemizde verilen sağlık hizmetlerinin her geçen gün daha iyiye doğru gittiğini, özellikle ilimizde son yıllarda uygulanan projeler sayesinde doğum esnasında anne-bebek ölüm oranının hızla düştüğünü, TAJEV’in sosyal sorumluluk kapsamında uygulayacağı projenin de buna katkı sağlayacağını söyledi. Bu kapsamda ilimizi ziyaret eden heyete çalışmalarında başarılar diledi.

TAJEV proje sorumlusu Prof. Dr. Yusuf Üstün ise kabulünden dolayı Vali Ata’ya teşekkür ederek; iki yılda bir gerçekleştirilen projenin, ilk olarak 2008 yılında Bingöl’de hayata geçirildiğini, Şanlıurfa, Rize ve Çanakkale’nin ardından bu yıl 08-09 Eylül 2017 tarihleri arasında ilimizde yapılmasının planlandığını belirtti.

RELATED ARTICLES

Yorum Yaz

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

EN SON HABERLER